webáruház

felhasználó:
(E-mail cím)
jelszó:
regisztráció elfelejtett jelszó?

termékcsoportok


 

áruházak

A papír-írószer szakmában azon kevesek között vagyunk akik fontosnak tartják, hogy partnereik ne csak katalógus, webáruház alapján rendelhessenek, hanem amennyiben igényelik személyesen, a termék jobb megismerésének lehetőségével is. Ezen elv alapján tartjuk fent áruházainkat: Debrecen 1000 m2 és Budapest 400 m2, ahol több mint
15 000 termékből válogathatnak partnereink. Személyes vásárlásaikat természetesen szakképzett kollegák segítik.

Ne hagyja ki! Látogassa meg áruházainkat!

Ugrás a cégismertetőhöz >>
Áruházunkban szereplő áraink nettó HUF árak, melyek nem tartalmazzák az ÁFA-t (27%)! A Tip-Top'92 Kft. kizárólag viszonteladókat és végfelhasználókat szolgál ki, lakossági megrendelést nem áll módunkban elfogadni!
A TIP-TOP'92 Kft-nél elektronikus vállalatirányítási rendszer, valamint ehhez kapcsoltan webáruház kerül bevezetésre. A projekt a GOP-2009-2.2.1 pályázaton nyert forrásból, az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg. Célunk a kereskedelemi, logisztikai, pénzügyi, számviteli területen dolgozók és a vezetés számára olyan modern informatikai rendszer bevezetése, aminek alkalmazásával versenyelőnyt szerzünk, ami támogatja az erőforrások optimalizálását, a működési költségek csökkentését és naprakész információkat ad.