webáruház

felhasználó:
(E-mail cím)
jelszó:
regisztráció elfelejtett jelszó?

termékcsoportok


 

hírlevél

Hírlevelünk esetében az ars poeticánk az, hogy a mai „hírlevélbombázás” mellett, mi inkább a ritkábban küldött, de tartalmas, használható információkat tartalmazó hírlevélben hiszünk!

Ennek megfelelően ennek rendszeressége is attól függ, hogy éppen aktuálisan mennyi olyan információ halmozódott fel, melyeket szeretnénk Önökkel megosztani.

Ugrás a hírlevélre >>
Áruházunkban szereplő áraink nettó HUF árak, melyek nem tartalmazzák az ÁFA-t (27%)! A Tip-Top'92 Kft. kizárólag viszonteladókat és végfelhasználókat szolgál ki, lakossági megrendelést nem áll módunkban elfogadni!
A TIP-TOP'92 Kft-nél elektronikus vállalatirányítási rendszer, valamint ehhez kapcsoltan webáruház kerül bevezetésre. A projekt a GOP-2009-2.2.1 pályázaton nyert forrásból, az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg. Célunk a kereskedelemi, logisztikai, pénzügyi, számviteli területen dolgozók és a vezetés számára olyan modern informatikai rendszer bevezetése, aminek alkalmazásával versenyelőnyt szerzünk, ami támogatja az erőforrások optimalizálását, a működési költségek csökkentését és naprakész információkat ad.