webáruház

felhasználó:
(E-mail cím)
jelszó:
regisztráció elfelejtett jelszó?

termékcsoportok


 

marketing kiadványok

Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk vevőink vásárlásainak megkönnyítésére, ennek érdekében egész évben folyamatos marketing aktivitásban vagyunk. Havonta megjelenik akciós újságunk, mely az adott havi ár és ajándékakciókat tartalmazza, nyomtatott formában. Időszakos kiadványokat is készítünk, úgymint Naptár - határidőnapló újság, ezeket szintén nyomtatott formában készítjük.

Az iskolaszezonhoz kapcsolódóan készítjük el minden évben iskolaszezonos katalógusunkat, mely a szakma legátfogóbb ilyen jellegű kiadványa. Évente októberben jelenünk meg irodai katalógusunkkal, mely számos az irodában felmerülő kérdésre, problémára ad választ.

Ugrás az akciókhoz >>
Áruházunkban szereplő áraink nettó HUF árak, melyek nem tartalmazzák az ÁFA-t (27%)! A Tip-Top'92 Kft. kizárólag viszonteladókat és végfelhasználókat szolgál ki, lakossági megrendelést nem áll módunkban elfogadni!
A TIP-TOP'92 Kft-nél elektronikus vállalatirányítási rendszer, valamint ehhez kapcsoltan webáruház kerül bevezetésre. A projekt a GOP-2009-2.2.1 pályázaton nyert forrásból, az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg. Célunk a kereskedelemi, logisztikai, pénzügyi, számviteli területen dolgozók és a vezetés számára olyan modern informatikai rendszer bevezetése, aminek alkalmazásával versenyelőnyt szerzünk, ami támogatja az erőforrások optimalizálását, a működési költségek csökkentését és naprakész információkat ad.