webáruház

felhasználó:
(E-mail cím)
jelszó:
regisztráció elfelejtett jelszó?

termékcsoportok


 

személyes kapcsolattartás

Cégünk alapelvei között szerepel, hogy személyes, jó kapcsolatot tartsunk fent vevőinkkel, ennek érdekében működtetjük képviselői és kapcsolatartói hálózatunkat. Képviselőink (15) az ország egész területén állnak az Önök rendelkezésére!

Kapcsolattartóink, vevőszolgálataink a megadott telefonszámokon, faxon, e-mailen várják az Önök kérdéseit, megrendeléséit!

Az Önhöz tartozó kollegák elérhetőségeiről kérjük érdeklődjön telefonszámainkon, e-mail címeinken!

Ugrás elérhetőségeinkhez >>
Áruházunkban szereplő áraink nettó HUF árak, melyek nem tartalmazzák az ÁFA-t (27%)! A Tip-Top'92 Kft. kizárólag viszonteladókat és végfelhasználókat szolgál ki, lakossági megrendelést nem áll módunkban elfogadni!
A TIP-TOP'92 Kft-nél elektronikus vállalatirányítási rendszer, valamint ehhez kapcsoltan webáruház kerül bevezetésre. A projekt a GOP-2009-2.2.1 pályázaton nyert forrásból, az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg. Célunk a kereskedelemi, logisztikai, pénzügyi, számviteli területen dolgozók és a vezetés számára olyan modern informatikai rendszer bevezetése, aminek alkalmazásával versenyelőnyt szerzünk, ami támogatja az erőforrások optimalizálását, a működési költségek csökkentését és naprakész információkat ad.