webáruház

felhasználó:
(E-mail cím)
jelszó:
regisztráció elfelejtett jelszó?

termékcsoportok


 

webáruház

Webáruházunk elkészítésekor a legfontosabb szempontunk az volt, hogy egy jól átlátható, könnyen kezelhető áruházat hozzunk létre, mely sok segítséget nyújt a közös munkában. Áruházunk részletes leírását megtalálják a  „Webáruház használata” című alsó menüpontunkban.

Amennyiben ezek után is kérdése lenne a használattal kapcsolatosan kérjük jelezze nekünk a megadott elérhetőségeken!

Ugrás a webáruház használatához >>
Áruházunkban szereplő áraink nettó HUF árak, melyek nem tartalmazzák az ÁFA-t (27%)! A Tip-Top'92 Kft. kizárólag viszonteladókat és végfelhasználókat szolgál ki, lakossági megrendelést nem áll módunkban elfogadni!
A TIP-TOP'92 Kft-nél elektronikus vállalatirányítási rendszer, valamint ehhez kapcsoltan webáruház kerül bevezetésre. A projekt a GOP-2009-2.2.1 pályázaton nyert forrásból, az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg. Célunk a kereskedelemi, logisztikai, pénzügyi, számviteli területen dolgozók és a vezetés számára olyan modern informatikai rendszer bevezetése, aminek alkalmazásával versenyelőnyt szerzünk, ami támogatja az erőforrások optimalizálását, a működési költségek csökkentését és naprakész információkat ad.